Nyheder

Nyheder

 

Bogudsalg & Sommerlejr 2018

Bogen - Tai Chi, Qi Gong og Standing Meditation er nu udsolgt i Danmark.....næsten.

Rygklinik Gladsaxe har restpartierne, og i anledning af Sommerlejr juni/juli 2018 kan du købe bogen med forfatterens autograf for KUN 101,66 kr.

Det vil sige, du får hele 66 % RABAT

Mere om Tai Chi bogen her.

 

 

 

Ny Qi Gong uddannelse - Yinlinje og Yanglinje

Qi Gong bliver mere og mere populært og ikke mindst i forhold til stress håndtering, ønske om fordybelse, som rehabilitering og som en positiv, livskvalitet fremmende motionsform hos den ældre del af befolkningen har den vundet indpas. I den sammenhæng er det mit bedste skøn, at vi de kommende år vil se flere og flere professionelle behandlere tage det ind under deres udbud af tilpasset motionsformer. I 2015 var der ca. 650 millioner mennesker over 60 år verdensomspændende. I 2040 vil der være 2 milliarder! Nye tider, og nye behov. Og her vil bl.a. motions tilbud som Qi Gong og Tai Chi få en central plads.

Derudover er Qi Gong særdeles anvendeligt til at udvikle færdigheder indenfor Martial Arts - hvis det undervises af en kompetent lærer.

Torben Bremann var en af de første i Danmark der udbød en Qi Gong uddannelse, og modsat mange af de andre udbud på markedet som tilbydes af andre kursusudbydere, så har han modtaget 1000-vis af privattimer af sine lærere, rejst rundt til de steder i verden hvor de boede, hvilket har bragt ham til steder som Malaysia, Taiwan, Singapore, Canada, New Zealand, Hong Kong, USA m.fl., og oftest været privat indkvarteret hos dem og blevet ”housetrained”. Og så en lille væsentlig faktor – han træner selv! Og har gjort det i knap 30 år.

 

Torben har bygget den/de nye uddannelser op omkring 3 weekender med efterfølgende mulighed for at tilvælge overbygnings weekender med særlige fokusområder.

Begge linjer vil have ét fælles første modul (en weekend), der primært består af teori omkring kinesisk medicin, relevant og nødvendig anatomi i forhold til Qi Gong samt indlæring og forståelse af det fundamentale i Standing Meditation, et frit åndedræt, basale Neigong øvelser til styrkelse af både sind og krop, m.m.

Efter den første weekend – som er obligatorisk – splittes der op i henholdsvis den “bløde” og “hårde” linje efter den enkeltes valg. Det vil være muligt at deltage på både den bløde og hårde linje, hvis det ønskes.

Fundamentet i begge linjer vil naturligvis have fokus på at opbygge et godt helbred, en sund og stærk krop, et frit flow af Qi, balance i og mellem sind og krop, fokus på bedring og optimering af kropsholdningen og meget mere.

 

Den “bløde” linje vil fokusere på Qi Gong set der er knap så kropsudfordrende, Taijiruleren vil indgå til brug for øget mobilitet og ikke mindst udviklingen og evnen til at sanse Qi, og Qi Gong øvelser målrettet forskellige ubalancer i organerne, vil indgå samt meget mere.

 

På den “hårde” linje, vil du lære de lidt mere kropsudfordrende standings – og stå længere i dem – og de mere fysisk krævende Qi Gong set, hvor sved på panden formentlig er uundgåeligt. Linjen vil have et særligt fokus på dem med interesse for Martial arts, hvorfor elementer af "iron shirt" Qi Gong vil indgå.

 

Udover de obligatoriske weekender med undervisning, vil der blive afholdt enkelte trænings/supervisionsaftener ind i mellem samt du vil modtage to privatlektioner hos Torben.

Hans mål er, og har altid været, at alle skal have muligheden for at udvikle sig bedst muligt og blive så dygtige som muligt. Derfor vil antallet af deltagere på holdene være begrænset, så der er fuld fokus på alle og dermed skabes de bedste forudsætninger for optimal læring. Mere om Qi Gong uddannelsen her.

 

 

Abonnementsordning 2018

Abonnementsordning med store rabatter på behandling, konsultationer, undervisning, workshops og meget mere. Du kan læse mere om ordningen HER.

 

 

 

Ny motionsform

Sam Tam Tai Chi Vifteform tilbydes som en motionsform, der har fokus på mobilitet, fleksibilitet og koordination - koreografi og kampkunst i ét. Kan du lide koreografi, martial art, kampkunst eller bevægelsesæstetik vil du med høj sandsynlighed finde glæde i at træne Sam Tam Tai Chi Vifteform. Formen er sjov og spændende at arbejde med. Den veksler mellem langsomme, meditative bevægelser og hurtige, kraftfulde bevægelser - og ikke mindst smuk at iagttage.

Der er mulighed for nybegyndere at fokusere alene på koreografi, men der er også mulighed for de øvede indenfor martial art at træne vifteformen med både krop og sind og have fokus på Tai Chi.

Du kan læse mere om vores nye motionsform HER.

 

 

 

Exploring Tajii Online

Du kan nu opleve Torben Bremanns undervisning online på Exploringtaiji.com

 

 

 

Nyhedsbrev Det Fleksible Menneske

Så er vores kursusvirksomheds første nyhedsbrev Det Fleksible Menneske udkommet :-)

Nyhedsbrevet indeholder en artikel om smerter og et program om mange spændende workshops, kurser og uddannelser.

Du kan læse nyhedsbrevet HER.

 

 

 

Inflammation og grounding

Har du 15 minutter? Så vil jeg anbefale dig at lytte til denne video, som omhandler inflammation og grounding.

Med denne fantastiske brugbare viden bør vi være barfodet så meget som muligt.

 

 

 

Taiwan februar 2017

En beretning om min rejse til Taiwan februar 2017.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vandtårnsvej 76 ● 2860 Søborg ● CVR 36366109

 

Copyright © 2018 Rygklinik Gladsaxe by Huong Le Nguyen