Kundeudtalelser

Kundeudtalelser

 

 

"Tak for jeres venlige og smilende måde at være på. Har nu kommet hos jer et stykke tid. Jeg havde et voldsomt lændehold med min hofte låst fast og skudt ud til den ene side. En gammel rygskade som har fuldt mig siden år 2000.

 

Men for første gang er det lykkes at få styr på min skade. Tak for det Huong. Du er fantastisk dygtig og du kan bare noget som lykkes, som ikke er lykkedes for andre jeg er gået til igennem årene. Jeg er taknemlig og glad for at gå her. Vil komme fortsat og få gode råd til at holde og forstå min krop/skade.

 

Jeg har også deltaget på workshop med dig Huong og Ditte. Det fik jeg stor gevinst af. Og det er ikke sidste gang jeg deltager på workshop. Tak endnu en gang for dine behandlinger. Jeg vil glæde mig til, at fortsætte hos dig og glæde mig over, at se de fremskridt der er med min skade. At holde min skade/smerter væk".

– Helle

 

 

 

 

"Mit første møde med Huong som behandler, var efter jeg var blevet påkørt i min bil bagfra og havde fået piskesmælds traume. Jeg havde kraftig hovedpine, måtte gå med solbriller og kasket for at kunne være ude, havde mange muskelsmerter, samt jeg kunne ikke holde ud at sidde og arbejde foran en computer.

Efter min første behandling hos Huong, som bestod af massage, mobilisering og øvelser, kunne jeg allerede mærke en kæmpe forskel. Hovedpinen var næsten forsvundet og jeg kunne begynde på job. Jeg fik nogle få gode øvelser, som jeg skulle lave derhjemme for at styrke min muskulatur. Jeg fik gode tips til, hvordan jeg skulle sidde på en kontorstol. Efter nogle meget virkningsfulde behandlinger, var jeg færdigbehandlet og jeg kunne fungere normalt igen. Dog fik jeg tilbagefald, så jeg tog med glæde et par behandlinger mere hos Huong.

 

Huong er ekstrem dygtig og har nogle gode ideer til, hvordan man kan få de øvelser man skal lave, til at passe ind i en travl hverdag med små børn. Jeg kan kun varmt anbefale folk at bruge Huong som fysioterapeut".

– Mette

 

 

 

 

"Jeg har altid været en ivrig løber, og løb har i store dele af mit liv betydet meget for mit velbefindende. I 2009 løb jeg Eremitage-løbet men oplevede et par måneder senere, at min højre hofte ”isnede” til under løb, hvilket var smertefuldt.

 

Jeg konsulterede lægen flere gange og fik anvist nogle rygøvelser, men havde stadig smerter. Blev herefter MR-scannet fra nakke til hofte, uden at man fandt noget. Fik en injektion af binyrebarkhormon i hoften, hvilket havde en lille effekt, men smerterne vendte hurtigt tilbage. Et hold i nakken i foråret 2013 skulle vise sig at blive min redning.

 

Jeg blev henvist til Huong, som behandlede min nakke et par gange med intensiv behandling. Jeg spurgte Huong om mine smerter i hoften. Huong var den første blandt alle specialisterne og lægerne, som lyttede opmærksomt til mig og på kort øjeblik fik isoleret og identificeret problemet. Min smertefulde hofte skyldtes en forkortet og strenget hoftemuskel, som gav mig en anelse skævhed i bækkenet.

 

Huong lavede stræk, mobilisering og stabilitetsøvelser med mig, og et par simple fysiopilatesøvelser, som jeg skulle arbejde med hjemme. Med fokus på at genskabe en muskelbalance omkring min ryg og hofte, mærkede jeg hurtigt den gavnfulde effekt. Efter et par uger var jeg fri for smerter og i stand til at træne igen. Mit liv som aktiv, og som løber kunne begynde igen efter næsten 4 år.

 

Huong er en kvik og enormt dygtig fysioterapeut, som diagnosticerede og behandlede mig. Jeg anbefaler varmt Huong til alle".

– Eskil

 

 

 

Workshops og kurser

 

Er du interesseret i at vide mere om kropsregionerne lænd, bækken og hofte - så kan du læse mere HER.

Eller er du interesseret i andre kropsområder og emner relateret til kroppen - så kan du læse mere HER.

 

Har du et ønske om at kunne hjælpe flere patienter og opnå flere succesbehandlinger, så se her hvilke kurser og workshops vi tilbyder.

 

 

Vandtårnsvej 76 ● 2860 Søborg ● CVR 36366109

 

Copyright © 2019 Rygklinik Gladsaxe by Huong Le Nguyen