Laserbehandling

Laserbehandling

 

Hvad er Laserterapi?

Indenfor fysioterapi arbejdes med Low Power Laser Therapy d.v.s. laserlys med en lav strålingsstyrke, som fremmer kroppens naturlige immunforsvar. 

 

Laser er en smertefri behandling og derfor behagelig for dig som klient – i modsætning til akupunktur, hvis du er angst for nåle, og det er et supergodt alternativt for smertelindrende og inflammationshæmmende medicinpræparater – så derfor er Laser en relevant alternativ behandlingsmetode.

Samtidig varer en laserbehandling halv så kort tid end en akupunkturbehandling.

 

 

Hvordan virker Laserterapi?

Laser sættes på et lokalt kropsområde – afhængig af om laseren sættes direkte på skades-/smerteområdet eller indirekte på triggerpunkter/ akupunkturpunkter, så påvirker laserlyset skades-/smerteområdet eller i områdets nervebaner/medianbaner.

 

Laserens lysstråler stimulerer kroppens naturlige immunforsvar, idet områdets lokale koncentration af hvide blodlegemer øges sammen med øget energiproduktion og øgning af kroppens mange adskellige celler som også indgår i kroppens naturlige vævshelingsproces.

I helingsprocessen dæmpes inflammationen og dermed lindres smerterne.

Træthed og en almen varmefølelse i det bestrålede kropsområde forekommer ofte.

 

På baggrund af laserens stimulering af kroppens immunforsvar, så gavner laserbehandlingen mennesker med slidgigt, leddegigt, overbelastningsskader såsom myoser/muskelspændinger samt betændelse i sener/slimsække i skuldre, albuer, hofter, knæ og hæle. Derudover akutte skader såsom knoglebrud, forstuvninger og fibersprængninger samt nyere som gamle arvæv og overfladeproblemer som sår og eksem.


 
Min erfaring med Laserterapi

Jeg har primært erfaring med at kombinere laserbehandling direkte på skades-/smerteområderne og indirekte på triggerpunkterne/akupunkturpunkterne.

Jeg har arbejdet med laserterapi siden 2006 og har oplevet særlig god effekt hos klienter med idrætsskader, computerbelastende arbejde, isskiassmerter samt betændelsestilstande i sener og slimsække foruden arvæv.

 

I Rygklinik Gladsaxe arbejdes med kombineret behandlings- og træningsmetoder for at opnå en yderligere effekt. Du kan naturligvis vælge laserbehandling alene, hvis du allerede har dine træningsøvelser.

 

Behandlingen kan foregå på klinikken, i eget hjem eller på din arbejdsplads ligesom øvrige af Rygklinik Gladsaxes behandlingsformer.

Er du interesseret i mere viden om laserterapiens effekt, kan du i følgende to links læse mere herom Link 1 og Link 2.Prisliste for Laserbehandling

 

Laserterapi

Konsultation 15 min. 250 kr.

 

Behandlingspakke á 2x Laserterapi

Konsultation 15 min/gang. 475 kr.

Til forkølelsessår og myggestik.

 

Behandlingspakke á 5x Laserterapi

Konsultation 15 min/gang. 1175 kr.

Til muskelspændinger, myoser, hælspore.

 

Behandlingspakke á 7x Laserterapi

Konsultation 15 min/gang. 1600 kr.

Til musearm, seneskedebetændelse.

 

Behandlingspakke á 10x Laserterapi 

Konsultation 15 min/gang. 2250 kr.

Til betændelse i sener eller slimsække samt fibersprængning, forstuvning, løberknæ, sprækker på brystvorte pga. amning.

 

Behandlingspakke á 12x Laserterapi 

Konsultation 15 min/gang. 2500 kr.

Til lændesmerter, isskiasmerter, piskesmæld.

 

Behandlingspakke á 16x Laserterapi

Konsultation 15 min/gang. 3200 kr.

Til slidgigt, leddegigt, seneknude, knoglebrud, arvæv eller eksem.


Behandlingspakke Kombi 45 består af 1x Laserterapi + 1x Fysioterapi

Konsultation 45 min. 570 kr.


 Vandtårnsvej 76 ● 2860 Søborg ● CVR 36366109


Copyright © 2019 Rygklinik Gladsaxe by Huong Le Nguyen