Hydroterapi - Fysioterapi i varmtvandsbassin

Hydroterapi - fysioterapi i varmtvandsbassin

 

 

Træningen foregår individuel eller i små hold.

Træningen er altid tilpasset dit behov, hvilket betyder at der på hold også vil være individuel vejledning og korrektion.

Huong Le Nguyen er underviser i varmtvandsbassin i Bagsværd Svømmehal.

Varme

Vandets temperatur på 33 grader øger kroppens blodgennemstrømning og bidrager dermed til at fjerne ophobede affaldsstoffer i musklerne. Hydroterapi har derfor en smertelindrende effekt.

Træningen i det varme vand er dermed hensigtsmæssig for dig med ledsmerter, muskelsmerter og/eller bindevævssmerter.

Vandmodstand

Vi kan selv skabe en vandstrøm og dermed bestemme graden af vandmodstand og træningens intensitet i forhold til styrke og kondition. Denne modstand er effektiv til at udfordre musklernes evne til at koordinere med hinanden og dermed optimere kroppens balance.

Hydroterapi er derfor effektiv til træning af ryggens stabilitet og kroppens øvrige led samt til at opnå en større muskelstyrke og en bedre kondition.

Opdrift

Ophold i vand giver en vægtreduktion og dermed opdrift. Belastningen på led og knogler reduceres, og samtidig bliver det lettere at udføre en given bevægelse i vandet. Hydroterapi er derfor skånsom for kroppens samtlige led.

Træningen er dermed særdeles velegnet til at genvinde bevægelighed og til dig der er overvægtig eller gravid. Til dig der er stiv i leddene eller har gennemgået en operation med henblik på at smidiggøre bindevævet og arvævet.

Vandtårnsvej 76 ● 2860 Søborg ● CVR 36366109

 

Copyright © 2018 Rygklinik Gladsaxe by Huong Le Nguyen